• Newbie
Ogrlica za kućne ljubimce Peščani ogrlica mačaka ukrasna pasa Biserna ogrlica Mali i srednji ovratnik za pse

Ogrlica za kućne ljubimce Peščani ogrlica mačaka ukrasna pasa Biserna ogrlica Mali i srednji ovratnik

mišljenje kupaca:
KM 12.49

Dostupnost
U pristupačnom obliku

Opis
bilo da je to zabava ili svakodnevni život, ne zaboravite na svoj krzneni krzneni. Naš najbolji prijatelj zaslužuje najbolji poklon za njega. Neka nam se pridruži nama. Sa ovim ukrasnim ovratnikom Pet Pearl. Vaš mačka ili pas će uvijek biti najobrazniji kućni ljubimac jednog od događaja!
. funkcije
. - Materijal : legura, rhinestone
. - Veličina : oko 20,00x1,00x1,00cm / 7,86x0. - Veličina (m) : oko 25,00x1,00x1,00cm / 9,82x0. - Veličina (L) : oko 30,00x1,00x1,00cm / 11,79x0. - ovaj biserni ovratnik za kućne ljubimce sa finim izrazom, udobnim i kože za habanje. - pogodan za kućne ljubimce i mače, savršeno za svakodnevno habanje, zabave, božić, rođendane, vjenčanja i fotografije. - šik dizajn, čine da se vaš ljubimac izdvaja iz gomile, lako uhvati pažnju ljudi. - Savršen za fotografije snima, samo što vaš ljubimac izgleda bolje u svakodnevnom životu. - prozračan i ugodan za nošenje, ne morate brinuti o vašem ljubimcu da bude neugodan. Ovaj biserni ovratnik za kućne ljubimce sa finim izradom, udobnim i kože za nošenje.

Ključne karakteristike

To se sviđa i kupcima

DORMAN 946- pogonska osovina

KM 72.86

Zamena pogonskog vratila na vozilo? Dorman 946734 direktna je zamjena s pogonom originalne dijelove opreme Zamena pogonskog vratila ne mora biti komplicirana Ova kompletna sklopa pogonskog v

Vidi vurse

Svi najbolji popusti i ponude za naše posjetitelje. Ne sramite se primiti sve nove prijedloge prije drugih.