• Newbie
Kuhinjska jaja miješanja posude od nehrđajućeg čelika Salata posuda za hranu sa skalom

Kuhinjska jaja miješanja posude od nehrđajućeg čelika Salata posuda za hranu sa skalom

mišljenje kupaca:
KM 11.49

Dostupnost
U pristupačnom obliku

Opis
posuda je dizajnirana čvrsta i dizajnirana za vaše kuhinjsko kuhanje iskustva. Sa finim izrađenim detaljima, nije lako nositi i suziti, vrlo praktično koristiti. Savršeno za držanje salate, rezanci, supu, miješanju jajeta, riže itd. Bila bi to lijep pomagač za vas. funkcije
. -Materijal : nehrđajući čelik
. - nije lako razbiti ili deformirati, a može se koristiti duže vrijeme. -Praktično i korisno, neće se zauzimati prijeko potrebne sobe u svojim kuhinjskim ormarima. - Ima jednostavan dizajn, praktičan u upotrebi, pružajući vam dobro korištenje iskustva. -Raveri dizajn kapaciteta, praktičan, udovoljiti potrebama različite hrane. -Vožete ga dati svojim prijateljima kao poklon za domaćinstvo i dajte im malo iznenađenje.
Nije lako slomiti ili deformirati, a može se koristiti duže vrijeme . Praktično i korisno, neće Zaustavite prijeko potrebnu sobu u svojim kuhinjskim ormarima . Ima jednostavan dizajn, praktičan u upotrebi, pružajući vam dobro korištenje iskustva . Veliki dizajn kapaciteta, praktičan, kako bi se zadovoljile potrebe različite hrane. Tvoji prijatelji kao poklon za domaćinstvo i dajte im malo iznenađenje.

Ključne karakteristike

To se sviđa i kupcima

Vidi vurse

Svi najbolji popusti i ponude za naše posjetitelje. Ne sramite se primiti sve nove prijedloge prije drugih.